Hoppa till innehållet

Vores brands

Fælles sjæl
De 4 mærker, som ejes af Scandinavian Business Seating, har en fælles sjæl. De er dybt rodfæstet i den skandinaviske designtradition, og de bygger alle på de samme skandinaviske værdier og en fælles skandinavisk identitet:

  • Branchens mest miljøvenlige produkter
  • Den perfekte balance mellem god ergonomi og æstetik
  • Funktionelt design med mennesket i centrum
  • Den rigtige kvalitet til den rigtige pris

hag-brand

hag-fcm-logo.jpg

The HÅG Movement
The HÅG Movement er baseret på vores filosofi om, at menneskekroppen ikke er skabt til at sidde stille, men til bevægelse og variation.

www.hag.dk
 


rh-brand

rh-left

Designed for Human Performance
Menneskekroppen er et mirakel, og med de rigtige redskaber kan den udføre fantastiske ting. Alle vores stole tager højde for kroppens behov for at bevæge sig og holde sig opret for bedre at kunne trække vejret. Vores stole er redskaber, der er bygget til optimalt velvære for kroppen. Det gør de ved at motivere til at sidde aktivt og arbejde bedre.

www.rhstolen.dk
 


Logo-BMAERG-WEB

Work Healthy – Sit Smart!
Hos BMA kombinerer vi vores viden og ekspertise inden for ergonomi og biomekanik med teknologi og bæredygtighed. Vi studerer de forskellige arbejdspladser og forstår de krav og behov den enkelte bruger har. Axia® Smart Seating System støtter aktivt brugerne og gør dem opmærksomme på deres kropsholdning når de sidder. Det er vores mission at forbedre kropsholdningen på arbejdspladsen og sikre at alle opnår en sundere måde at arbejde på.

www.bma-ergonomics.com


rbm-brand

rbm-fcm-logo.jpg

Vitalising space and relations
Vi ved alle, at det miljø, vi befinder os i, kan påvirke os og vores adfærd. Derfor har det så stor betydning at skabe rum, der inspirerer os, og der gør, at vi kan fastholde opmærksomheden.  For os hos RBM er dette kendt viden, og derfor udvikler vi produkter, der påvirker mennesker positivt.

www.rbmfurniture.dk

Hjørnestenene

Miljø

Kvalitet

Design

Ergonomi

Product has been added