Hoppa till innehållet

Miljø

"Når det gælder arbejdsstole, er der ingen andre producenter, der tager miljøpåvirkningerne fra materialer og processer mere alvorligt end Scandinavian Business Seating.

Som virksomhed og producent af kontorstole til high-end markedet gør vi noget nu. På globalt plan er den forskel, vi gør i dag, måske beskeden. Men efterhånden som vores produkter, vores navn og vores filosofi bliver stadig mere kendte på markedet, vil vores mission medvirke til at danne grobund for andre initiativer og inspirere andre til at ændre deres adfærd."
 

Atle Thiis-Messel, Vice President Environment

Foregangsvirksomhed inden for bæredygtighed

Scandinavian Business Seatings kvalitetsstandarder er høje. Produkter testes i overensstemmelse med en række internationale kvalitetsstandarder for funktionalitet, dimensioner, finish og holdbarhed. Og vores resultater er altid i top. Scandinavian Business Seating er også fast besluttet på at være banebrydende inden for bæredygtig udvikling. Hver eneste Scandinavian Business Seating produkt designes og fremstilles i overensstemmelse med fem grundlæggende principper for levetid.

Vores grundlæggende principper for bæredygtighed:

  1. 5III-logoLav vægt
  2. Få komponenter
  3. Gode materialer
  4. Lang levetid
  5. Vugge til vugge

Måleenheder:

  1. Lavest muligt ”Carbon footprint”
  2. Ingen giftige kemikalier
  3. Reduceret brug af ikkevedvarende ressourcer
Product has been added