Hoppa till innehållet

Kvalitet

Det er vores målsætning at levere perfekte stole. Det er grunden til, at vi udfører gennemgribende test gennem hele vores produktionsproces. Vi har forpligtet os til at sikre, at du er fuldstændig tilfreds. Når du til niveauet af vores tekniske ekspertise lægger vores ærlighed og ansvarsfølelse, bliver facit, at du kan sidde bekvemt, uanset hvilken Scandinavian Business Seating-stol du vælger.

Vi stiller strenge krav til kvalitet i alt, hvad vi gør, både med hensyn til materialer og holdbarhed, ergonomi og design. Vi tilstræber altid, at tilbyde kvalitet over forventning. Det er vigtigt, at du får mest muligt ud af din stol og har det godt.

Vi stiller strenge krav til kvalitet i alt, hvad vi gør, både med hensyn til materialer og holdbarhed, ergonomi og design Vi tilstræber altid at tilbyde vores kunder arbejdsstole og kontorstole med en kvalitet over forventning. Det er vigtigt, at du får mest muligt ud af din stol og har det godt. En Scandinavian Business Seating-stol er bygget til at tåle belastning og til at holde længe. Inden den forlader fabrikken, har den gennemgået strenge tests og kontroller. Derfor giver vi også 10 års garanti på de fleste af vores stole. Desuden er de fleste af vores kontorstole og arbejdsstole testet og godkendt iht. EN-1335. Eftersom vi prioriterer kvalitet og miljø i alt, hvad vi gør, er vi også certificeret iht. ISO 9001 og ISO 14001.

Dokumenter og certifikater

Product has been added