Hoppa till innehållet

Ergonomi - Bevægelse og variation

Fra naturen er menneskekroppen ikke indrettet til at sidde stille i mange timer hver dag ved en arbejdsplads. Vi har brug for bevægelse, støtte og variation for at arbejde optimalt.

Hvad kan vi gøre for jer?
Vores stole er designet, så du ikke kommer til at sidde stille. De er designet med mennesker og deres behov i centrum, og de inspirerer mennesker til at præstere deres bedste i løbet af hele arbejdsdagen.

Enkelt sagt medvirker vores siddeløsninger til at skabe velvære for mennesker – og for virksomheder.

hag-fcm-logo.jpg
 

Bevægelse i balance - med central vippefunktion

HÅG’s filosofi om ergonomi er baseret på en forståelse af menneskekroppen og dens behov for at bevæge sig. Derfor er hjertet i vores stole den unikke BalancedMovementMechanism™, som sørger for, at du bevæger dig i fuld balance, og motiverer dig til at bevæge hele kroppen uden at tænke over det.

How?
Fordi balance er det bedste udgangspunkt for bevægelse, har vores stole et centralt placeret vippepunkt, der holder din krop i balance og konstant bevægelse.

Sædet og ryglænet er forbundet, så sædets forkant hæver sig, når du læner dig tilbage, hvorved anklerne stimuleres til bevægelse, og sænker sig, når du læner dig frem for at arbejde. Disse mikrobevægelser gør, at du holder dig kvik og i gang hele dagen.

Denne unikke funktion kalder vi FootControlledMovement ™.

Balanceret bevægelsesmekanisme
Vores unikke sædemekanisme holder personen, som sidder på en HÅG stol, aktivt i balance og ikke blot siddende i balance.

Stolen følger kroppens bevægelse, når du læner dig frem og tilbage, og det stimulerer samtidig fødderne til at lave mikrobevægelser. Derved aktiveres venepumpen i underbenene ("det perifere hjerte"), så blodgennemstrømningen øges i hele kroppen på en måde, som ingen anden kontorstol er i stand til.

Det holder dig frisk og giver dig følelsen af velvære, så du kan koncentrere dig om arbejdet.


rh-left

Designed for human performance

Menneskekroppen er et mirakel, og med de rigtige redskaber kan den udføre fantastiske ting.

Alle vores stole tager højde for kroppens behov for at bevæge sig og holde sig opret for bedre at kunne trække vejret. Vores stole er redskaber, der er bygget til optimalt velvære for kroppen. Det gør de ved at motivere til at sidde aktivt og arbejde bedre.

Giver gode resultater
Vores filosofi om ergonomi er inspireret af menneskekroppen – og baseret på vigtigheden af bevægelse, støtte og opretholdelse af den rigtige stilling. En opret stilling åbner op for kroppen, forbedrer vejrtrækningen og øger blodgennemstrømningen, mens bevægelser stimulerer musklerne. Denne kombination øger iltgennemstrømningen i kroppen, skærper koncentration og forbedrer arbejdspræstationen.

Denne filosofi kommer til udtryk i vores topunktsprincip (2PP). Alle vores stole har 2 bestemte punkter placeret ved kroppens ledpunkter – i hoften og i knæene. Stolen følger kroppens naturlige bevægelse, og fødderne er altid på gulvet. Lændestøtten støtter konstant, så både velvære og arbejdseffektiviteten forbedres. Vores stole er ganske enkelt de rigtige redskaber til formålet.


rbm-fcm-logo.jpg

Velvære og komfort

RBM's filosofi er centreret i segmentet for kantine- og konferencemøbler, på både stole og borde. God ergonomi er en af de faktorer, hvor vi skiller os ud, og hvor vi aldrig går på kompromis. RBM's produkter er bekvemme at sidde i, de støtter og giver velvære, og de hjælper de mennesker, der bruger møblerne i kantine- og konferencemiljøer, med at bevare koncentrationen.

Vigtige ergonomiske aspekter af RBM's møbler:

  • Runde former, der støtter og passer til kroppen
  • Fleksible materialer
  • Nemme at løfte og stable

Former, der støtter
Formerne og kontaktfladerne støtter og er komfortable, og de passer til de fleste brugere. Vores møbler har den bedste komfort i dette segment.

Fleksible
Fleksibiliteten af vores produkter går igen i fleksibiliteten af de materialer, vi anvender, som f.eks. ryglænet, der gør det muligt at læne sig bagud.

Nemme at håndtere
Vores smarte løsninger gør, at møblerne er nemme at stable, håndtere og rengøre.

 

Product has been added